WERKEN BIJ EEN HEEL BIJZONDER KANTOOR

Oass Advocaten is een groeiend advocatenkantoor met een vestiging zowel in Amsterdam als in Haarlem. Wij zijn een informeel advocatenkantoor waarbij professionaliteit hoog in het vaandel staat. Oass Advocaten biedt een evenwicht tussen zakelijke en persoonlijke ambities. Zelfontplooiing en een eigen verantwoordelijkheid is hierbij onontbeerlijk. Wij verwachten van onze mensen niet alleen een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening, maar (net zo belangrijk) een collegiale instelling. Het kantoor vormt een hechte groep vanaf het secretariaat tot en met de advocaten. Met elkaar vormen we een team dat zeer succesvol werkt.

Advocaat(-stagiaire)

Oass Advocaten is met regelmaat op zoek naar advocaat-stagiaires of advocaten die passen binnen ons team. Herken je jezelf in ons profiel en ben je stressbestendig? Neem dan contact op met Fenna Teuben-Oass, telefoon 023 - 531 10 77.

Stagiaire

Ook bestaat de mogelijkheid voor het lopen van een stage bij Oass Advocaten (zowel MBO, HBO als WO). Wij zijn een gecertificeerd stagebedrijf (ECABO-leerbedrijf), dus je bent verzekerd van een leerzame werkomgeving.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Fenna Teuben-Oass, telefoon 023 - 531 10 77.