Martijn van Rooij

Martijn van Rooij

Martijn van Rooij heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is afgestudeerd in zowel het straf- als het civielrecht. Martijn heeft eerder als advocaat gewerkt bij kantoren in Leeuwarden en Purmerend. Sinds 2018 is Martijn als partner verbonden aan Oass Advocaten. Hij houdt kantoor in het centrum van Purmerend aan de welbekende Koemarkt.

Bij Oass Advocaten houdt Martijn zich bezig met de familie- jeugd- en strafrechtpraktijk. Daarnaast treedt Martijn op als voorzitter van de Klachtencommissie van De Jeugd- & Gezinsbeschermers te Haarlem.

Martijn heeft de specialisatieopleiding strafrecht afgerond en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA). Naast commune strafzaken behandelt hij ook complexe strafzaken. Martijn verleende bijstand in “De Runescape zaak” waarbij de vraag aan de orde kwam of diefstal van een virtueel goed strafbaar is. Hij treedt op in omvangrijke FIOD-zaken. Hij is ook bekend van zijn jarenlange optreden in het liquidatieproces dat bekend staat onder de naam “De Purmerlandmoorden”. Het Gerechtshof te Amsterdam heeft in deze zaak de client van Martijn uiteindelijk vrijgesproken.

Martijn van Rooij is een specialist. Hij is een ervaren en gedreven advocaat.

Martijn van Rooij is bereikbaar via telefoonnummer 0299-242034 en 06-25133294 of per e-mail rooij@oass.nl.