WAT ONZE CLIENTEN OVER ONS ZEGGEN

  • “Erg leuke mensen, zeer toegankelijk en verrekte makkelijk om mee samen te werken. Ze kwamen met heel goed advies en erg creatieve oplossingen. Oppervlakkig gezien lijk ik een reuze makkelijk persoon, maar uiteindelijk is het moeilijk om van mij een “compleet tevreden” klant te maken. Vanaf het moment dat ze begonnen, zat Oass Advocaten bovenop op de zaak, gaf meteen antwoord op mijn vele emails en telefoontjes en rondde de zaak naar meer dan tevredenheid af - en dat allemaal voor een zeer competitieve prijs. De adviezen, de ondersteuning en de afhandeling geef ik op een schaal van 1 tot 10 allemaal een 11! Ik raad hen dan ook van harte aan”
  • “Veelal ligt er een probleem alvorens de stap naar een advocaat te maken. Geen probleem wat je zo maar op lost, waardoor er altijd ook veel emotie bij komt kijken, maar ook van juridische aard. Het is niet eenvoudig een goede advocaat te vinden. Een advocaat die deskundig is en waar je als persoon ook een goede klik mee hebt. Iemand, waarbij je het gevoel hebt je niet alleen serieus genomen te worden, maar die ook voor je gaat. Bij advocatenkantoor Oass Advocaten kreeg ik dit vertrouwen door de goede en deskundig interventies van Fenna Teuben. En al hoop je niet op meer van dergelijke problemen, ik zal een volgende keer zeker weer een beroep op Fenna doen.”
  • “Oass Advocaten zijn fantastisch. Het is extreem zeldzaam om een kantoor te vinden dat zowel getalenteerd is als echt gefocust op het tevreden stellen van hun cliënten. Oass Advocaten’s kennis en vaardigheden was perfect voor onze zaak. Elke keer dat we om een aanvullend advies of actie vroegen was de reactietijd extreem snel. Een ieder die op zoek is naar een advocatenkantoor dat makkelijk communiceert, zowel het budget als de tijd in de gaten houdt en niet rust totdat je gelukkig bent kan geen betere optie kiezen. We hebben Oass Advocaten al voor ons volgende project ingehuurd.”
  • “Onze zaak vereiste een delicate evenwicht van professionalisme en persoonlijkheid. Het betrof een uitdagende zaak. Oass Advocaten was zeer geduldig met me, luisterde naar mijn suggesties en legden alles in zeer eenvoudige en klare taal aan mij uit. Het was heel veel werk en ik was onder de indruk van hun vasthoudendheid om het goed te doen en mij tevreden te stellen. Ik zal ze zeker nog een keer inhuren als ik ze nodig heb en raad ze aan een ieder aan die op zoek is naar eerlijkheid en goed werk.”
  • “Oass Advocaten hebben ons al verschillende keren buitengewoon goed geholpen. Zij zijn bereid om de tijd te nemen dingen uit te leggen en te visualiseren tot ‘de leek’ het ook begrijpt. Ze nemen de tijd, weten je een goed gevoel te geven en stellen je op je gemak. Bij het eerste gesprek was er al een buitengewone vertrouwensband opgebouwd, die bij ieder contact alleen maar meer groeit. Een partner waar je op kan vertrouwen en die zijn uiterste best voor je zal doen om jouw zaak tot het uiterste te verdedigen.”